Educatie Plus
Educatie Plus
Locaties Coevorden, Meppel en Emmen

Heerengracht 19, 7941JJ Meppel

  0522245200
  Bereikbaar: werkdagen

Educatie Plus

Uitgebreide omschrijving

Educatie Plus is gevestigd in Meppel, Emmen en Coevorden. De orthopedagogen, psychologen en pedagogen zijn professionals op het terrein van de ontwikkeling van kinderen. Het komt voor dat de ontwikkeling van het kind door allerhande oorzaken niet optimaal gaat. Door onderzoek, behandeling en begeleiding kunnen de belemmeringen in de ontwikkeling weggenomen worden. Het kind zal zich dan verder kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig en gelukkig mens. Bij de zorg voor het kind neemt het schoolleven van het kind een belangrijke plaats in en krijgt veel aandacht.

Dit heeft ook tot gevolg dat we samen met u en het kind tot een individueel hulptraject komen. De professionals van Educatie Plus zijn vrijblijvend beschikbaar om samen met u te onderzoeken hoe de ontwikkeling van uw kind met extra hulp en zorg goed verloopt.

Samenwerking met partners

We hebben geen officiële samenwerkingsverbanden met collega's maar verwijzen in voorkomende gevallen door naar collega's.

Dit komt voor wanneer er hulp gewenst is waarin een collega meer gespecialiseerd is dan de medewerkers van Educatie Plus.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 4038956
AGB WMO 94060405
AGB Jeugd 94060405
Telefoonnummer 0628977429
Website https://www.educatie-plus.nl/#info 
Aantal werknemers
10-100
Productcodes Profiel 1 Opvoedvragen, Profiel 2 Gedragsproblemen op school, thuis en in vrije tijd, Profiel 3 (Zeer) moeilijk lerend kind, Profiel 4 Psychologische of psychiatrische problemen, Profiel 5 Psychische problemen en verstandelijke beperking en Profiel 7 Opvoeder met ziekte of beperking

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:
Coevorden 
 Nevenvestiging
Educatie Plus Coevorden
Van Heeckerenlaan 2, 7742AB Coevorden
Bereikbaar: werkdagen
Meppel 
 Hoofdvestiging
Educatie Plus Meppel
Heerengracht 19, 7941JJ Meppel
Bereikbaar: werkdagen
Emmen 
 Nevenvestiging
Educatie Plus
Van Schaikweg 22, 7811KJ Emmen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: